Feb 4, 2013

Nominering till årets Nyföretagare


Vi ses på Örebrogalan den 28 februari

Årets Nyföretagare 

Sponsras av:

                       

Företaget ska ha startat under perioden juli 2011 till december 2012 och ha sitt säte i Örebro. Företaget ska ha utvecklats väl och nått tydlig acceptans på marknaden i form av order eller löfte om order/beställningar, eller andra mycket tydliga kundbekräftelser. Företaget ska vara välskött och ha god kvalitet i sin affärsidé.

De nominerade är

Candles Scandinavia AB

Candles Scandinavia är ett ungt bolag som säljer och distribuerar ljus och ljusrelaterade produkter på den skandinaviska marknaden. Bolaget har på kort tid vuxit till en av de ledande ljusleverantörerna med ett brett sortiment på över 1000 artiklar.

Teleagenten i Örebro AB

Teleagenten har på kort tid lyckats etablera sig som en kompetent affärspartner till olika aktörer inom näringsliv och offentlig sektor som har ett behov av att se över och/eller modernisera sitt telesystem.

AQ Analys AB

AQ Analys hjälper sina uppdragsgivare att förbättra sin lönsamhet genom att ta fram tydliga beslutsmaterial med hjälp av resultatfokuserade undersökningar. Tex kundundersökningar, medarbetarundersökningar och varumärkesundersökningar.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vi ser denna nominering som ett erkännande av vårt höga kvalitetstänkande i kombination med lång erfarenhet.

Vi vet att det uppskattas av våra kunder.


Skrivet av: Teleagenten